Мая Манолова и „Солидарна България“ откриха нов офис

1 мин.

Мая Манолова, лидер на коалицията “Солидарна България” в Шуменския избирателен район, откри нов предизборен офис в областния град. Тя и други кандидати от коалицията участваха в дебат с други лидери на партии в региона.

Манолова представи националните приоритети на коалицията пред медиите и своите симпатизанти. Тя обеща, че ще настоява за увеличение не само на минималната заплата, но и на всички възнаграждения в следващото Народно събрание. Освен това, тя ще се бори за намаляване на заплатите на депутатите от 10 000 на 2 000 лева. Кауза, която подкрепя от години.

“Групата на ‘Солидарна България’ ще се ангажира с борбата за правата на работещите, подобряване на условията на труд и противодействие на монополите – мобилни оператори, банки, колекторски фирми, частни съдебни изпълнители, арбитражни съдилища, бързи кредити, топлофикации, ВиК- дружества и други”, каза Манолова.

Пресцентърът на коалицията напомня, че само Манолова и “Изправи се.БГ” започнаха колективни искове срещу трите телекома. Повод за това бе едностранното увеличение на цените на мобилните услуги.

Може да харесате още