Симфониета – Шумен Ви кани на незабравим концерт: „Усещане за жена“ на 7 март!

1 мин.

Симфониета – Шумен предоставя на своите зрители едно уникално музикално изживяване с концерта „Усещане за жена“, който ще се проведе на 7 март в зала „Проф. Венета Вичева“ от 18:35 часа. Този невероятен музикален спектакъл съчетава в себе си красотата, емоциите и темперамента на жената.

Инициатор на проекта е певицата Надя Тончева, която ще се присъедини към оркестъра на Симфониета – Шумен под диригентството на Цанислав Петков. Концертът обхваща разнообразие от музикални жанрове, представяйки не само танга като „Ревност“ и „Cumparsita“, но и известни песни на Едит Пиаф, Сара Воон, Милва, Дорис Дей и други изтъкнати изпълнителки от джаза и популярната музика.

Събитието е обогатено от участието на изтъкнати български музиканти: Ангел Заберски – пиано, Веселин Веселинов Еко – бас китара, Емил Тасев – барабани. Концертът се осъществява със съдействието на Национален фонд “Култура”.

За тези, които желаят да се потопят в света на женската емоция и красота чрез изключително музикално изпълнение, този концерт предоставя идеалната възможност.

Може да харесате още